fredag 16. mai 2008

Vår søte snille lille Hanna - mammas lille prinsesse ;0)

Huffsann her ute åpnet plutselig alle sluser seg, det regner trollkjerringer :0)
Godt og være inne i slikt vær...
Måtte bare publisere disse utrolig blie bildene av min nydelige datter, ett riktig sjarmtroll av dimensjoner... Flørter med mamma
Ska legg ut litt mer i løpe av kvelden eller hælga, får sjå ka en prioritere papir, kort og scrapping eller PC`n.
Ha en fortreffelig fredagskveld.

søndag 4. mai 2008

Nytt kurs denne helgen

SÅ utrolig heldige vi har vært med været denne helgen da, deilig når solen skinner - det er nesten helt tomt for snø i hagen min også no ;0) SUPERT MED VÅR!
Denne helgen hadde jeg kort kurs for "jentene" her oppe i dalen, vi skulle lage to kort - ett konfirmasjons kort og ett gratulasjons kort. 3 "store" og 5 "små" superflinke "jenter" møtte opp. Hadde glemt å ta med meg kameraet så det ble dessverre ingen bilder fra kurset.
Men her er bilder av kortene vi laget, og vi måtte jo selvfølgelig gjøre noe med alle kortets sider...
Kort nr 1
Kort nr 2

Håper vi er like heldig til uken og får beholde det flotte været vi har hatt i helgen. Ha en superflott uke alle sammen.

Dårlig med oppdatteringer gitt :0)

Har ikke fått lagt til noe nytt de siste 14 dagene, de har gått utrolig fort - alt for mange jern i ilden. Sist helg var vi på messe på Hordamuseet utenfor Bergen, det var en kald og våt fornøyelse i allefall lørdagen, søndagen så vi så vidt i solen. Men jeg har ikke bare pakket såpe og laget kremer siden sist, har fått laget noen kort også

To nesten like konfirmasjons kort
Litt stæsj
Inni kortet

Og bak selvfølgelig ;0)