lørdag 27. august 2011

En prinsessebursdag som seg hør og bør...

Når en liten prinsesse fyller 6 år må det feires tre dager til ende. Med ekte prinsessekake og prinsessecupcakes.


Jeg synes ikke kaken og cupcakene ble så ille til og være nesten første gang jeg dekorerer på ordentlig, fargene er ikke helt etter min smak men....prinsessebursdag er prinsessebursdag - nemelig!
Prinsesse Hanna var i allefall superfornøyd med både kaker og besøk og det er det viktigste.

lørdag 20. august 2011

Cupcakes

Cupcakes er veldig i vinden for tiden, og siden prinsessen i huset nettopp har fylt 6 år blir det jo en del feiringer utover. Og da har mor benyttet anledningen til og prøve seg på slike cupcakes, en light verson iallefall. De første jeg laget synes jeg ble flottere og se til en disse, men her har prinsessa valgt farger på kremen selv sist hadde jeg bare til rosa. Så her er cupcakes til bursdagsfeiring nr 2.

Har jo blogget litt og søkt litt rundt omkring på nettet for det finnes jo så mye som inspirerer. Da kom jeg over denne bloggen her "Good Cupcakes Good", flott blogg, mye inspirasjon og en flott gibort presang. Så sjekk den ut da folkens

fredag 5. august 2011

En liten oppdatering

Dårlig blogger det er det jeg er, går med tanken titt og ofte om å oppdatere bloggen, men når det kommer til stykke er det så myyyye annet som bare MÅ gjøres. Men egentlig er det bare sløvskap, for det er ikke det at tiden ikke strekker til heller. Lover meg selv bot og bedring hver gang, ikke det at det hjelper så mye heller. Så er jo dette en blogg som egentlig skal dreie seg om scrapperiene mine, men på den fronten skjer det veeeeldig lite for tiden. På grunn av plassmangel, har nesten alle scrappeitingene mine flyttet opp på loftet...TRIST!
Og derfor har jeg startet en NY BLOGG...jeeejjj! "Mine Hjertebarn" som kunn dreier rundt fotointeressen min. Der er bilder av mine og andres barn og mye mye mer. Ta en titt innom da vel!

Her ett bilde fra ferien vi hadde oppe i skoddeheimen, litt trolsk ikke sant...