tirsdag 17. mars 2009

Alt for mange jern i ilden...

Huff da tiden fyker av gårde og en rekker nesten ikke på noen ting. Akkurat no har jeg en liten ned periode når det kommer til scrapperier, ikke det at jeg ikke har lyst - men det er ikke tid til alt. Dårlig med blogging blir det å.
Kan ha noe med at jeg brenner etter å få gjort noe med kjøkkenet mitt (eller vårt heter det vel kanskje ja), gemalen har vel en liten andel i det han og, men han kan si hva han vil - det er jeg som er sjef på kjøkkenet...nemligen. Planene er klar vi venter bare på tid til å gjøre det ;0)(det er ikke noen som vet hvor en kan få leid en gulvslipemaskin vel???)
Jeg har startet å studere litt igjen, denne gangen tar jeg et kurs i "Kostholds veiledning" synes kosthold og ernæring er ganske så spennende.

Og lille søte, snille prinsessa mi har vært syk siden torsdag stygg hoste og feber, jeg skal ikke klage for det er IKKE ofte hun er syk, og noe fri har jo mor fått når prinsessen har sovnet utmattet på sofaen. Forhåpentlig vis kan vi ta oss en tur utenfor huset i morgen, hun begynner og bli mektig lie av å bare må være inne. Mamma eg e så sliten sa hun og to minutter etterpå sov hun som en dupp...Den som sover synder ikke, hun har ongen sin "Eple" bak seg - litt mye "Jordbær Mathilde" for tiden kanskje????

Måtte bare ta bilde av Amie her, hun sover med snuten inn i "mor's" velbrukte tøffler - tenker det er god aroma i de ;0) Hu e jo en STOR "mammadalt" da.

Når våren IKKE vil komme til oss utendørs så får vi hente den inn, i dag har det loffset ned med snø igjen. Etter gårsdagens regnbyger hadde jeg håp om tidlig vår, men sånn er det å bo på fjellet - mange snødager igjen enno dessverre.

Hva er dette kan du lure...ser litt skummelt ut kanskje...
Ingenting skummelt i dette, det er kjøttdeig, spinat, hvitløk og fløte - det er bare så veldi, veldig godt. Virkelig å anbefale til middag. Min lille prinsesse hugger innpå av dette med liv og lyst.


Her servert med fullkorns pasta - DEILIG;0)

Ha en fortsatt god tirsdagskveld alle sammen, takk for at du titter innom.

2 kommentarer:

Rosa sa...

alt for mange jern i ilden kjenner eg til. Mangel på scrappelyst og inspirasjon òg. Men det ordnar seg vel, begge deler. Golvslipemaskin kan leigast hjå Tvilde Fargehandel på Voss, om du ikkje har funne nokon nærare :)

Janne sa...

takker for tipset Rosa, fant det ut sjøl her før påske - maskina blir henta på lørdag så e det bare å sett i gang....