onsdag 12. november 2008

Tid for julemesser

No e det altså ti for julemessa både her og der, å salg av hjemmelaga såpe, krema ol., vi va på årets første i hælga - Austevoll starta vi i år. Første gangen der ute for oss, stor og flott messe med super bevartning fra de som arangerte messa. Ingen ting å klag over der nei, det var ikke helt den store folkemengden æ hadd forventa mæ - kan vær at det virka som om det va mindre folk sia messehallen va så stor... og ikke helt det STORE salge for min del, men hadde da igjen for reise og opphold. Vi lå på en nedlagt skole ut på Stolmen og sov på sovesal...sovesal sånn som en bare ser på gamle filmer sånn som stompa ol. filmer, tror det var militærkøyer for det sto dimmehilsen på bunnen av overkøya i sengen æ lå... Så har vi fått prøvd det å... Skull jo få tatt nåken bilda fra messa - men fotoapparate ble ikke tatt fram, ikke en gang bilde fra sovesalen det va jo litt synd da men...
Te helga skal vi på julemesse på Dale, om 14 daga e det på Stan og sist den 7 desember ska vi på Evanger.

Har da inn i mellom prøvd å fått tid te å lag ferdig ett minnealbum æ har fått bestilling på, til en tidligere arbeidskolega av mæ som fylle 50 år te helga - når æ da skul ta bilda av den å legg inn va kamera tomt for batteri, så bildan av det kjæm siden.

Får istede legg inn nåken bilda av gulljenta mi - hu har sjøl bestemt va hu sku ha på sæ i dag, hun elsker SKO... det e jo det jenter e opplært te ikke sant...
En av hvær farge e tingen - litt pippi i lillejenta mi trur æ!

Så har vi endeli etter FLERE års mas og kjas FÅTT oss NY DO!!!
Det va jammen på tide, den gamle doen drakk flere liter vann i løpe av ett døgn og vannpompa vår gikk både titt å ofte. Og det å ha ett do som drikk ustanselig når en har pompe te vanne e ikke nå særli, vinter dagen går en hele tia å e redd for at brønnen ska gå tom - å VANN det MÅ en bare ha!

Synes doen vart fin æ, nytt gulv fikk æ å i samme slengen - ikke værst:0)
Ha en god dag alle sammen.

1 kommentar:

Rosa sa...

Høyrdest ganske stritt ut å ligge på flatseng mellom messe-dagane, men ser jo ut til at det gjekk bra. Eg skal òg ein liten tur til Dale no i helga, så då snakkast me gjerne der? Har du med deg scrappekort og slikt òg, eller er det kjøkkenheksa som råder julemessebordet?

Ha ein god kveld med dine!