mandag 17. november 2008

Full fart mot jul

Julemesse denne helgen og...
Å dette va det vi våkna te på søndag, etter flere daga me veldi regnvær så kom snøen - ikke bare litt nei i allefall 10 cm. Vet egentlig ikke om æ like det så veldig godt akkurat, med bilen full av unger og dårlige vinterdekk...
Men lyst og fint blei det da i allefall - Å ikke så lite JULESTEMNING :0) Denne hælga va det messe på Dale, ikke så mangen utstillera - og ikke helt det STORE trykket med folk der heller, tror folk er begynt å bli lei julemessa æ - så det blei ti te litt anna å.
Denna gangen hadd æ me mæ litt scrappesaker så æ fikk så vidt begynt på julegavane til noen småjenter. Tenkte de skulle få hver sitt lærretsbilde å henge på veggen, har forelsket meg helt i bilde av denne englejenta - det e bare så utroli skjønt - SUKK!
Så blei det et julekort også, ikke akkurat ordinære julefarger men æ blei no fornøyd æ...
litt zooming må til
inni kortet

nu e det bare å gjør forberedelsa te arbeidstue på mandag for 13-15 onga, har lovt at vi ska lag album - å da må vi jo det + at æ ska ha nytt kurs på dale 27 november hvor vi ska lag bl.a. julekort +++ tenkt æ. Masse godt arbeid forran mæ de neste dagane :0)
Ha en fortsatt flott kveld alle sammen, no ska æ sett mæ i sofaen me en kopp te å sjå om det e nå kjækt på tv'n ei lita stund i vert fall.


Ingen kommentarer: