torsdag 23. april 2009

Vår...

Dette er ikke mye å skryte av gitt, over en måned siden siste innlegg - rett og slett slappt.

Det topper seg litt med alt av og til så da blir det liksom ikke noe av noenting. Har en alvorlig motivasjons mangel når det gjelder scrapping for tiden, men det kommer vel tilbake om en stund håper jeg... hadde vært greit å slippe å kjøpe konfirmasjons kortene i år også.

Her har vi altså vært uten TV en hel uke no så en skulle tro en fikk tid til andre ting men. Jeg er litt "pisst" på canal digetal for tiden, ikke alle vi har snakket med er like arogante men jaggu er det mangen av den arogante typen der, vi har hatt noen tlf med forskjellige folk hos dem denne uken - IKKE mye hjelp å få nei, til slutt var det en dame som forbarmet seg over oss og sendte ett nytt parabolhode så vi kunne prøve med det. Så kanskje i kveld er det håp, hadde vært supert om TV'n var i orden til detektimen i morra.

Eller så er da den etterlengtede VÅREN kommet til oss på fjellet også, har til og med vært ute å raket plenen (les begynt så vidt å rake plenen, har milevis igjen) Men en klatrerose har jeg kjøpt og fått plantet ut, kanskje litt vågalt siden vi kommer til å ha frost maaange morgner enno.

Amie fryder seg villt over at det er vår, hun elsker å rulle seg i gammle blader, mose og lyng noe "mor" IKKE synes er så gøy... Her hjelper Hanna Amie med mosen - Hanna samler den i kurven på sykkelen sin, hva hun skal med det er uvisst tror egentlig ikke hun vet det selv en gang. Kan dere tenke dette er kjekt å få inn på stuegulvet...????
Måtte le litt når hun kom med halen i høyeste lukten SÅ glad og fornøyd med en STOR mosedott på snuten - søt er hun jo da ;0)
Et kort har jeg da fått laget med mye om og men, den største tantejenta mi fylte 14 år 11 mars så dette var til henne.

Får tro det kommer flere innlegg om ikke så lenge, ha en forrykende flott torsdagskveld alle sammen.

1 kommentar:

MaritK sa...

heisann! ser du er i blogglandia du og..:)kjempefine ting du lager,kreativ dame!Kika bare kjapt innom,men kommer igjen:)