onsdag 19. august 2009

På'n igjen...

Da var vi hjemme igjen etter to deilige uker på Rodos, hvor vi hadde ca 37 grader i skyggen nesten daglig. Da var det godt vi hadde lett bris stort sett hver dag og flere basseng å velge i, Hanna gikk fra å plaske i barnebassenget første dagen til å hoppe fra kanten på det jupeste bare på noen få dager. Var litt redd hun skulle utvilke finner og svømmehud en stund. Hun mente selv hun var en liten havfrue - en liten havfrue med rosa solhatt, rosa armringer og rosa svømmebriller... Her er fra flyturen nedover, hun ser rimelig fornøyd ut. Tross flyskrekken til mor gikk turen uten de store katastrofene, kanskje det blir en tur til neste år også...
Før vi reiste til Rodos måtte vi innom og besøke Gråtass som var en tur til Bergen. Hanna synes Gråtass er SÅ bra, en flott start på ferien.
Hanna fikk hilse på Grynet, en av favorittene.
Når en prinsesse fyller 4 år må det jo feires med brask og bram. Vi tok en liten kjyvstart på bursdagen til Hanna som var når vi var på tur. Helgen før vi reiste feiret vi med 11 unger og 13 voksene som seg hør og bør for en prinsesse. Med pizza, prinsesseslottkake og prinsessekronekake (som det ble glemt å ta bilde av), etter befaling fra prinsessen selv. En vellykket dag med masse flotte folk og flotte presanger.
Prinsesseslottkaken - flott ja...
Har til og med fått lekt meg litt med papir, det er noe jeg IKKE har gjort mye av i sommer :0(
Skulle lage kort til disse barnehage tantene i barnehagen til Hanna, etter to år i barnehage her oppe er det slutt, Hanna begynte på Dale no etter ferien. Så de to damen som har vært så grei og passet barna våre i disse to årene måtte da få noe. Så det bli hver sin boks fyllt med snop, litt såper og stæsj og en flott blomsteroppsats (som jeg ikke har bilde av) - tror de ble fornøyde.
Da får jeg håpe at jeg er i gang igjen, takker for at du stikker innom og jeg hadde blitt veldig glad om du la igjen et lite ord. Ha en forrykende flott dag.

1 kommentar:

Rosa sa...

her har det jammen skjedd mykje sidan sist, ja. Rhodos høyrest herlegt ut!

Og grattis med prinsessa på 4 år - det var ei sabla flott kake ho fekk! Mor sjølv som har baka?

Nydelege boksar til barnehagedamene òg, det tenkjer eg vart sett stor pris på. her har det òg vore barnehageskifte denne veka, og det har gått kjempefint. Stor lukke å ha jentene i samme barnehage eitt år før storesyster skal på skulen.

God helg til deg og dine!