torsdag 17. desember 2009

Huffda veldig lenge siden sist.

Her skjer det mye for tiden, masse om skal forberedes og bli ferdig til jul. For tre uker siden var det julemesse her oppe i Bergsdalen, innimellom slagene måtte vi finne tid så jentene kunne få laget noen julegaver. Tre ivrige jenter med malekosten i dyp konsentrasjon. Siden julen nærmer seg med stormskritt er det litt av hvert og ta tak i. Den grøvste julevasken er vi ferdig med, har til og med fått malt trappen i gangen + gelenderet - vart ganske bra synes jeg. Jeg har fått gulv på loftet mitt og god lagringsplass (STORT x i take for det). I går gikk fristen ut for og sende julegavene til jul, den rakk jeg også så vidt - så ting ser ut til å gå den rette veien selv om en føler en går med hue under armen og armen i bind for tiden (hvorfor skal jeg komme tilbake til siden)

Lovte Hanna at hun skulle få hjelpe til med julebaksten i år, liker egentlig og gjøre dette helt alene men...
En ivrig liten kakebaker rører i deigen til biscotti, det er viktig å røre godt.
En stor pepperkakebaker, hun begynte med friskt mot men overlot meg med deigen etter en halvtime. Mange flotte pepperkaker ble det (selv om mamma hadde brukt feil sirup i deigen)
I dag har jeg og Amie vært ute på tur i sprengkulden, må ta seg tid til litt frisk luft inn i mellom slagene. Amie elsker snø, hun ligger til tider mere på ryggen enn hun går på to bein ;0)
I farta...
Blir aldri for gammel til en og annen raptusbye nei.
Ellers har dagen gått til innpakking av julegaver, men NO tror jeg at jeg er ferdige med gavene - vet jeg mangler en til svigermor enno, men den kan pakkes i butikken. Det går i rødt her huset når det er jul:0)
I morgen skal vi møte i barnehage kl 8.30 for da kommer NISSEN, deretter er det jule lunsj på jobben og så til Bergen på møte. Å så forhåpentligvis ei rolig helg:0)
Ei venninne av meg fikk en skjønn liten jente i oktober, har enno ikke dommla meg til å fått gitt henne gaven. Men no er den ferdig pyntet og klar til overekelse.


Dette ble vel et innlegg i lengste laget men...er ikke godt og si når neste kommer, skal prøve å skjerpe meg:0)
Ha en riktig god helg i møte alle sammen.

Ingen kommentarer: