søndag 15. november 2009

Vegg bilde.

Har vært litt i bakevja når det gjelder å være kreativ med papir i det siste, det er så mye annet om dagene og da blir det jo nesten ikke tid. Men noe har jeg da fått til, har prøvd meg på et veggbilde. Det skulle være en gave til noen bekjente av oss som nettopp har fått en skjønn liten gutt. Bilde ble selvfølgelig ikke ferdig til vi besøkte de så det får bli til neste visitt.
Her har jeg brukt bølgepapp, cracel paint, swirler fra Tim Holtz, webster's pages papir, transparent notepapir fra panduro, bilde funnet på nettet, roser og metalpynt fra Unik Hobby, blondene tror jeg kommer derfra og, så har jeg stanset ut bokstaver med QK Emeli, fem stk er limt oppå hverandre og malt med cracel paint.Stempel fra kort og godt og alle kantene er distresset med vintage foto.
Håper alle har hatt en flott helg, den er liksom over før en vet ordet av det. Her i huset reiste vi to voksne ut på smalahove fest i går(var veldig kjekt). Mor i huset er ikke så overvettes begeistret med spiser litt kjøtt bare hun får det ferdig rensket. Hovet smakte godt det med god drikke til, og plutselig var klokken halv fem. Så dagen i dag har heller vært rolig, ikke de store sprell her nei. Det er godt det ikke er så ofte vi tar oss ut blir en tidlig kveld på meg.

Takk for at dere stikker innom, ha en flott søndagskveld. Klem.

3 kommentarer:

Rosa sa...

Nydeleg arbeid nok ein gong, Janne!

Smalahovefest har eg faktisk aldri vore på. Som deg et eg det når eg får det reinska, men held meg til det vanlege kjøtet. Tunge, auge, øyrer og alle dei andre spesialitetane kan nokon andre få ta seg av ;)

Gulagato sa...

Hei Janne.

Takk for sist, det var så gøy dere kom på besøk. Tusen takk for den vakre gaven. Vogna har fått hederplass i stuen. Du lager så fine ting. Tenker at mange fleire skulle ha sett tingene du lager..Vakkert..

Gleder meg til me sjåast igjen.

Klem fra oss & vesle gutten vår..
Anita

Pia sa...

wow super lækkert vægbillede