torsdag 7. april 2011

Søknaden er sendt.....

Da har jeg omsider klart det, jeg har fått søknden til Fotolinjen på NKF sendt avgårde pr mail. Gjorde det på tirsdag i god tid før søknadsfristen gikk ut, noe som egentlig er veldig uvanlig for meg, jeg jobber utvilsomt best under press. I tillegg til den vanlige søknaden må jeg i tillegg skrive motivasjonssøknad og levere en opptaksprøver som består av følgende oppgaver

Oppgave 1 (Vis oss hvem du er, to bilder)
Du skal fotografere ett bilde basert på hvem du er. Dette skal IKKE være et selvportrett, men en skildring av deg og dine interesser. Det kan være en aktivitet, et sted, gode venner eller noe helt annet som du mener er viktig i ditt liv.

Du skal i tillegg fotografere ett valgfritt bilde med valgfritt tema, og valgfri teknikk.

Oppgave 2 (Portrett, to bilder)
Du skal fotografere to portrettbilder. Bildene skal være fotografert ute, og det skal ikke brukes kunstig lys (f.eks blits). Bildene kan være nærbilder, helfigur eller bare et tett utsnitt. Du bestemmer.

Begge bildene skal ha en tittel som du mener passer, og som sier noe om innholdet i bildet. Legg inn dine egne bildetekster i kommentarfeltet på søknadsskjemaet.

Så til syvende og sist ble det disse bildene som ble sendt avgårde med søknaden:
"Mange baller i luften"

"Enkel rose"

"Litle blue eyes"

"Danse mot vår"

Så nå er det bare og krysse fingre og tær og vente, vente, vente på svar. Kanskje det blir skole på gammlemor de neste to årene, å du så kjekt det skal bli om jeg kommer inn.
Fin kveld ti dere alle, det er lovet super vær på lørdag så da er det vel bare og nyyyyyyte det. God helg i vente.

3 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Lykke til!!

God helg :D

Rosa sa...

Lukke til, Janne! Veit om ei jente i bygda mi som òg har søkt. Tippar det er eit fantastisk kjekt (og utfordrande studie)!

God helg!

Lines Fotoverden sa...

Så gøy å se at du også har søkt :D Herlige bilder! Vi tenkte veldig likt på "Hvem jeg er" bildet, men jeg endte opp med et helt annet bilde. Hvor i landet har du søkt? Håper vi sees til høsten!

Line