torsdag 24. mars 2011

Snart helg...

Ukene går så alt for fort, nesten så en ikke rekker på noe av det en skulle ha gjort.
Plutselig før en aner det er det snart jul igjen! Heldigvis er det ikke fullt så galt men ikke langt ifra. Her i huset går vi og venter på vår som de fleste andre, synes godt at kong vinter kan slippe taket no for godt. Så faktisk i hagen til naboen en liten spire som tittet opp i går, det er håp om VÅR!
Når jeg spiser frokost blir det ofte forran pc'n, og da tar jeg dagens bloggrunde. Det som slår meg når jeg blogger rundt i fotoblogg landia er at det for det meste er veldig unge jenter som har fotoblogger...Ikke noe galt i det altså, flotte bilder tar de, jeg er egentlig veldig imponert hvor belært mangen av de er når det kommer til foto. Da jeg var i den alderen hadde jeg ingen aning om hva blender eller lukker på et kamera var for noe...Det er andre tider i dag.
En av mine desiderte favorittblogger er Emmilille den ar abselutt verd et besøk.
Så noen bilder fra sist helg, da trosset vi vær og vind for å ta en tur i parken.
Søte prinsessa som egentlig er litt av en tomboy, her i sitt ess.

Vetleprinsen ELSKER og være ute i all slags vær, sjekk de BLÅ øynene da (smelt).

Snille gamle Amie, hun glemmer hun er en gammel dame når det finnes pinner og snø.

Håper på en solfylt helg denne helgen så vi kan være masse ute.

1 kommentar:

Rosa sa...

Ja, no vil me verkeleg ha VÅR. Og sjølv om det vert litt for mykje av det gode med den enorme snøsmeltinga og regnet, så er det jammen litt godt å sjå at små flekkar av hage dukkar opp under alt det kvite!
Nydelege bilder nedover her, både utfordringsbidraga, og ikkje minst av den sjarmerande ballerinaen! Uttrykket og blikket i det første bildet av ho var verkeleg slåande!
Håpar de får ei fin helg, der iallefall to av dagane er spådd godt vèr.