fredag 11. mars 2011

Vår rengjøring...

Forstår ikke helt hva jeg gjør feil, men her kom altså alle bildene i helt feil rekkeførlge.....men pytt sann, gjør vel egentlig ikke så mye ;)
Joda mor er på vår rengjøring jeg driver ikke med, for her er det jeg som skal rengjøres. Om det har den STORE virkningen vet jeg egentlig ikke, i dag har jeg holdt på i 5 dager og har vel ikke merket så mye. Men en 7 dagers kur kan vel heller ikke gjøre de helt STORE forandringene. Poenget med denne kuren for meg var vel og gjøre meg litt mere bevisst på hva jeg putter i munnen. For en sjokoman som meg er det sikkert lurt, har ikke spist noe sjokolade eller annet snop siden lørdag. Høres kanskje ikke ut som noen stor bragd for folk flest, men for meg er det virkelig godt gjort har til og med kunnet ha sjokolade i skuffen uten og røre den ;) Huff...ikke bra og være SÅ avhengig av søtt nei. Så denne uken har bestått av dette:
Tørket frukt og nøtter for og stille det værste søtsuge

Mye frukt, godt det er tiden for gode appelsiner

Frokosten har stort sett blitt grøt, havregrøt med vann og soyamelk med litt honning

Middager med mye grønnsaker, både rå og lett kokte, fisk og kylling filè

Detox kur, og masse god urtete pukka sine teer (detox og after dinner)og yogi sin lakris te

Har tanker om og fortsette med litt sunnere kosthold i ukedagene, men helg er helg da er det lov og kose seg litt ;) Må si jeg ser veldig fram til et rundstykke med godt pålegg på, noe godt og salt er vel det jeg savner mest akkurat nu.
Denne helgen skal vi i Bergsdalen og vaske ut i det gamle huset så vi kan få lagt det ut til salg. Blir nok en travel helg dette, skal bli godt og bli ferdig ;)
God helg til alle som titter innom :)

Ingen kommentarer: