lørdag 17. januar 2009

I mangel på noe nytt...

Ett lite bilde eller fler av matvrake mitt (ett av dem i allefall), når det er mat på gamng viker ikke Amie fra kjøkkenet - det kan jo hende det faller en godbit på gulve vet du. Som regel er de to som tigger, en på to bein og Amie da Hanna er godt opplært på det punktet *smile*.
Her sitter Amie på rompa si med labbene i luften, det beste tiggetrixet fra den kanten - og som regel da MÅ hun jo bare få noe for hun ER jo bare SÅ utrolig skjønn ;0) Se da bedårende....sukk.

Med DE nydelige, snilleste øynene som finnes

Siden jeg enno ikke har fått hyllen min og dermed scrappesakene på plass igjen, har jeg ikke noe nytt å vise fram :0(
Men jeg fikk i oppdrag å lage noe de kunne ha får ungene på arbeidsstuen her oppe før jul, det var 16 unger fra 7 til 17 år - ikke lett å finne på noe da, det måtte jo være litt enkelt så vi slapp å være der HELE natten... det var ønskelig med en album av noe slag - Så dette ble resultatet, litt andre farger til guttene og de største jentene ellers ganske likt på dette. Ser jeg har glemt fronten men pytt sann - den var ganske så kjedelig så...


Ha en fortsatt super helg alle sammen.

3 kommentarer:

Nina sa...

Hellandussen, for et nydelig lite rufse troll *dåååån* Vet hvordan det er med de uimotståelige øynene, her er det en schæfer og en dachs med de samme tendensene :)

Bibbi sa...

Et flott album du har laget!

Og en aldeles bedårende firbeint venn....

Eli Kristin sa...

Så sjarmerende bilder av hunden din - og det albumet var nydelig!! ;)

Jeg har en overraskelse til deg i bloggen min. Ha en super mandagskveld!!